24 august, 2011

Gode boller... dem er der fantastisk mange af ❣

Müsliboller
ca. 18 stk.

120 g müsli
1½ dl yoghurt naturel (eller den med vaniljesmag)
2½ dl vand
50 g gær
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
500 g groft speltmel (eller hvedemel)
½-¾ dl olie
  1. Bland yoghurt med vand.
  2. Smuldr gæren heri.
  3. Tilsæt sukker og salt og pisk det sammen.
  4. Bland nu müsli ved, og lad det stå 10 minutter.
  5. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er smidig.
  6. Stilles til hævning 30 minutter.
  7. Form nu boller og læg på plade med bagepapir.
  8. Efterhæver nu 45 minutter.
  9. Bages ved 175° varmluft på midterste rille i ca. 15 minutter.
Hvis du bruger yoghurt med vaniljesmag, smager bollerne som kage - lækkert!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar