Salat med tunfisk
3 portioner - 311 Kcal pr. portion
3 æg
½ dåse majs
1 dåse tunfisk i vand
150 g hovedsalat
120 g radiser
150 g yoghurt
1 tsk. sennep
5 g sukker
Peber og salt
1 spsk. purløg
3 portioner - 311 Kcal pr. portion
3 æg
½ dåse majs
1 dåse tunfisk i vand
150 g hovedsalat
120 g radiser
150 g yoghurt
1 tsk. sennep
5 g sukker
Peber og salt
1 spsk. purløg
- Æggene koges middelhårde og afkøles i koldt vand.
- Skyl majsene og hæld dem til afdrypning i en si.
- Hæld vandet fra tunfisken og hæld tunfisken til afdrypning i en si.
- Vask hovedsalaten, slyng den tør og skær den i mundrette stykker.
- Vask og tør radiserne og skær dem i tynde skiver.
- Anret majs, tunfisk, salat og radiser anrettes på en tallerken.
- Rør en dressing af yoghurt og sennep og smag til med sukker, friskkværnet peber og salt.
- Klip purløg i små stykker og rør halvdelen i dressingen.
- Hæld dressingen over salatanretningen på tallerkenen.
- Del æggene i 4 dele hver og læg dem oven på sovsen.
- Strø resten af purløg over som garniture.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar