24 august, 2011

Endnu en salat - en god én af slagsen

Salat med tunfisk
3 portioner - 311 Kcal pr. portion

3 æg
½ dåse majs
1 dåse tunfisk i vand
150 g hovedsalat
120 g radiser
150 g yoghurt
1 tsk. sennep
5 g sukker
Peber og salt
1 spsk. purløg
  1. Æggene koges middelhårde og afkøles i koldt vand.
  2. Skyl majsene og hæld dem til afdrypning i en si.
  3. Hæld vandet fra tunfisken og hæld tunfisken til afdrypning i en si.
  4. Vask hovedsalaten, slyng den tør og skær den i mundrette stykker.
  5. Vask og tør radiserne og skær dem i tynde skiver.
  6. Anret majs, tunfisk, salat og radiser anrettes på en tallerken.
  7. Rør en dressing af yoghurt og sennep og smag til med sukker, friskkværnet peber og salt.
  8. Klip purløg i små stykker og rør halvdelen i dressingen.
  9. Hæld dressingen over salatanretningen på tallerkenen.
  10. Del æggene i 4 dele hver og læg dem oven på sovsen.
  11. Strø resten af purløg over som garniture.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar