24 august, 2011

Suppe - jeg elsker suppe

Forårssuppe med kylling og karry
4 personer

400-500 g kyllingekød
½ l vand eller bouillon
1 bdt. forårsløg
1 spsk. olie
1 spsk. grøn karrypasta
1 dåse kokosmælk
¾ l hønsebouillon
1 dåse majskerner
salt, peber

Tilbehør: Brød

Skær kødet i mundrette stykker.

Bring ½ l vand eller bouillon i kog, tilsæt kødet og lad det koge i 1 min. Tag kødet op, si vandet og gem det til senere.
Rens forårsløgene og skær dem i tynde strimler.
Varm olien op i en stor gryde. Steg karryen heri under omrøring, til den begynder at skille ad.
Hæld kokosmælk, kogevand og hønsebouillon på og bring det hele i kog. Tilsæt kød og majskerner og lad det småkoge i 2 min.
Tilsæt forårsløg og varm det hele igennem i yderligere 1 min.
Smag til med salt og peber.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar