23 august, 2011

Legends of the Fall 1994

Tre sønner vælger at forlade deres ekstremt rolige tilværelse hos deres far i bjergene til fordel for første verdenskrigs ødelæggelser.
Et melodrama af de helt store, med en langhåret Brad Pitt i pigeidolrollen som rebelsk vildmand i den storslåede nordamerikanske natur.

"Legends of the Fall" åbner smukt og idyllisk på familien Ludlows farm midt i den vildeste bjergrige natur. Oberst William Ludlow er lykkelig over at have sine tre voksne sønner samlet under et tag, mens han må se sin småsippede kone forlade huset i afmagt over isolationen i bjergene. Den yngste af brødrene, Samuel er den poetiske og naive af de tre, den ældste Alfred er den fornuftige og borgerlige, mens den mellemste, Tristan skejer helt ud med langt hår og plettet bondeskjorte, mens han søger efter sin indre bjørn på hesteryg i bjergene.

Samuel har bragt sin forlovede, Susannah, med sig til gården, og begge de to uforelskede brødre har svært ved ikke at vise interesse for den kønne pige. Men så kommer den naive og patriotiske Samuel på, at han vil af sted som soldat i første verdenskrig, og de to andre brødre følger med. Naturligvis bliver dette startskuddet til en katastrofe - alle brødre kommer naturligvis ikke helskindet i land. Men hjemme på farmen venter endnu større katastrofer, rent og skær romantiske kriser de to resterende brødre imellem - i kamp om den smukke Susannah.

Anthony Hopkins: William Ludlow
Brad Pitt: Tristan (mellemste søn)
Henry Thomas: Samuel (yngste søn)
Aidan Quinn: Alfred (ældste søn)
Julia Ormond: Susannah (Samuels forlovede)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar